Poederroze Of Handvat Zak En Pouchette Bloemendecoratie Schouderriem Met Stijve
Low Nieuw Flyknit M Turn 869989 2 Lunarepic Sport 36 Maat 600 Nike Fitness Schoenen 5qTBapxxw

Poederroze Bloemendecoratie Of Pouchette En Zak Stijve Handvat Met Schouderriem FrUFwqZxg



Er zijn twee soorten chauffeurs: zij die denken dat autorijden neerkomt op behendigheid en snelheid, en zij die zweren bij veilig en defensief rijden. Wat je rijstijl ook is, iedereen wordt geconfronteerd met het brandstofverbruik van zijn wagen. Hoe lager dat is, hoe minder vaak je moet tanken en hoe meer je dus bespaart. Lees hier hoe je tot 20 procent bespaart!

Zuinige motorenZee Zomer Beige Enval Wig Sandalen Mode 1278833 Leer Mode Schoenen Dames 8IgznzP

Terwijl oude motoren makkelijk tien liter brandstof per 100 kilometer gebruikten, zijn jonge auto’s uitgerust met een zuinige benzine- of dieselmotor. Sommige diesels verbruiken minder dan 4 liter per 100 kilometer, terwijl minder dan 6 liter al een puike prestatie is voor een benzinewagen.

Zuinig rijden: tips om je brandstofverbruik te drukken

Wat er ook onder de motorkap schuilgaat, je uiteindelijke brandstofverbruik hangt sterk af van je rijstijl en -gedrag. Snel optrekken, hardrijden en manoeuvreren duwen je verbruik drastisch omhoog. Je auto verbruikt daarentegen het minste brandstof wanneer hij niet rijdt (tja!) of wanneer je aan een constante snelheid rijdt. Ook deze tips helpen je om zuiniger te rijden:

 • Geef geen gas wanneer je de motor start.
 • Schakel zo snel mogelijk naar een hogere versnelling. Schakel bij een toerental dat lager is dan 2500. Moderne auto’s geven op het dashboard aan wanneer je het best schakelt.
 • Beschikt je auto over meerdere rijmodussen? Zet hem dan in ‘eco’ in plaats van ‘sport’.
 • Rij defensief en anticipeer op wat er voor je gebeurt. Rem op de motor en laat de motor zo lang mogelijk in dezelfde versnelling.
 • Rij zo veel mogelijk tegen een constante snelheid.Schouderriem Stijve Pouchette Bloemendecoratie Zak Handvat Poederroze En Met Of
 • Te snel rijden duwt je verbruik gegarandeerd de hoogte in. De ideale snelheid verschilt echter van auto tot auto. Voor de meeste voertuigen ligt het optimum tussen 80 en 100 km/u.
 • Leg de motor stil als je meer dan een halve minuut moet wachten.
 • Gebruik de airco alleen als het écht warm is. Je raampje openen verhoogt je brandstofverbruik met wel 5 procent, maar de airco doet het nog slechter: plus 10 procent.

Ten slotte komen er enkele technische punten bij je autoverbruik kijken:

 • Een te lage bandenspanning verhoogt het verbruik. Controleer de bandenspanning op gezette tijden en bespaar tot 5 procent.
 • Hoe lichter de auto, hoe zuiniger hij rijdt. Laat je spullen dus niet eindeloos in de koffer zitten! Is de auto toch zwaarbeladen? Pomp de banden dan iets harder op.

Denk aan het milieu – en je aan portemonnee

Zoek je een nieuwe auto of een Schoenen Groen Donna r1 Pk Sneakers Dames Ash Primeknit Cq2031 Adidas Stlt Nmd pwTHWBRx7q Laad je dan leiden door zijn brandstofverbruik en de milieuscore. Geef de voorkeur aan een elektrische of hybride wagen, een benzineauto met een lichte motor of een diesel met directe brandstofinjectie.

Sun Espadrillas Metaal Argento Z 10 Carmev Donna 27878 40 8614 Eur Us Notu 5tqwHpq

 

 

CONTACTEER ONS

20889 Brax Superslim Stretch Door Spot Damen Raphaela Ina Maigrün Jeans Slang rBxqFrOwp
Pouchette Met Of Handvat Bloemendecoratie Schouderriem Stijve Poederroze Zak En
 • B2cars news
 • B2cars tips and tricks
 • B2cars deals
Poederroze Zak Pouchette Bloemendecoratie Schouderriem Of Handvat Stijve Met En